Toproducty ovitki za telefone!

Toproducty Ovitki za telefon, katere vrste poznamo…

Ovitki www.topproducty.cz so v našem življenju skupaj z mobilnim prijateljem na isti vrednostni ravni kot varnostna čelada za rudarje v rudniku. Gre za stvar varnosti, ki je ne smemo zanemariti, saj sicer v nasprotnem primeru, se lahko zgodi najhujše. Vendar pa se nemalo kdaj vprašamo, katere ovitke je pametno kupiti in kateri niso nujno potrebni za našo varnost. Ravno sedaj bom odgovoril na vaše vprašanje.

Toproducty

Preklopni ovitek

Preklopni ovitki Toproducty so ovitki, ki so kot že ime predlaga, preklopni. To pomeni, da lahko varuje ohišje telefona in seveda najpomembneje, naš zaslon. Ste se kdaj vprašali, zakaj ima vaš prijatelj/-ica poškodovan zaslon, poln globokih in neličnih razpok? Tudi jaz sem se. A naposled sem svetoval svojemu kolegu, naj v zameno za stotine evrov, ki jih vlaga v mesečna, če ne že skoraj tedenska popravila, kupi preklopni ovitek in le-tega za ceno nekaj evrov. Če si upate verjeti ali ne, nikoli več ni bil servisu zaslonov. Preklopni ovitek je primeren za vse ljudi, še posebej pa za najstnike, saj so le-ti nemalokrat v nezavidljivi stresni situaciji in prav tako nemalokrat se v taki situaciji zgodi, da telefon zleti proti tlom brez naše vednosti.

Gumijast ovitek

Gumijast ovitek v primerjavi s preklopnim je skoraj popolno nasprotje. Zakaj pa? No, stvar je v tem, da imajo gumijasti ovitek popolnoma drugačni ljudje kot preklopni ovitek. Gumijasti ovitek pripada ljudem, ki so bolj ljubitelj mehkega gumijastega prijema in jih ni strah, da bi jim telefon zletel naravnost na tla. Zgrajeni so iz TPU gume, ki je znanstveno priznana guma in je zatorej zelo primerna za uporabo in ščiti vašo mobilno napravo proti poškodbam na vsakem koraku. Ščiti tako ohišje, kot tudi stranski del telefona, kjer se najraje pojavijo, kakšne majhne zahrbtne praskice, ki uničijo in znižajo vrednost vašega mobilnika.

Plastičen ovitek

Plastičen ovitek je popolnoma drugačen ovitek od prejšnje omenjenih dveh ovitkov. In sicer zato, ker je kot prvo, iz drugačnega materiala. Kot drugo pa ustreza popolnoma drugi skupini uporabnikov. Največkrat boste videvali uporabnike teh ovitkov v kakšnih pisarnah ali pa morebiti na nekoliko bolj uradnem mestu. Načeloma, a ne vedno, ta ovitek pripada ljudem, ki jih ni vseeno za izgled svojega telefona, a vendarle so previdni pri uporabi. Načeloma nadomestijo dodatno varnost z zaščitnim steklom.

Kje kupiti ovitke za telefone Toproducty?

V spletni trgovini top producty.cz lahko najdete ogromno število ovitkov za vaš telefon.  Preklopni, gumijasti, trd,  plastičen, bleščični in še veliko drug vrst ovitkov na enem mestu!