Poročni fotograf o božičnem fotografiranju na ulicah praznično okrašenih mest

Poročni fotograf o božičnem fotografiranju na ulicah praznično okrašenih mest

O božičnem fotografiranju tokrat pišem poročni fotograf Goran VK wedding. Božično fotografiranje na ulicah praznično okrašenih mest je lahko dostikrat še bolj zanimivo kot božično fotografiranje v fotografskem studiu. Ne glede na to kaj vse se trudimo postaviti v studiu so za otroke dostikrat ulice praznično okrašenih mest lahko dosti bolj zanimive. Seveda se pa moramo zavedati, da sta sploh pozimi to dve popolnoma različni fotografiranji. Če bi se odločili za fotografiranje v studiu si lahko omislite razne božične puloverje, pižame in podobne reči. Takšne ideje pa za božično fotografiranje na ulicah praznično okrašenih mest pač niso realne. Čeprav so ulice lepe in čarobne za fotografiranje pa so tudi mrzle. Torej to, da nebi bili oblečeni v bunde in ostala topla oblačila pač odpade. S tem pa odpadejo tudi vse ideje po ujemajočih oblačilih če le ta oblačila niso razne bunde in ostale tople stvari.

porocni-fotograf-Goran-VK-wedding

Kaj je na ulicah praznično okrašenih mest najbolj zanimivo za fotografiranje v božičnem času

Najbolj zanimivo je predvsem to, da imamo vsako leto malce drugačno sceno za božično fotografiranje. Zanimivo je tudi to, da lahko vključimo božične stojnice in otroke fotografiramo, ko si gredo po voročo čokolado, čaj ali kaj podobnega. Seveda, da so zelo zanimive tudi praznične lučke v katere so ovita celotna mesta. V kombinaciji z bliskavico na fotoaparatu lahko tako naredimo res nepozabne božične fotografije.
Res je tudi, da neglede na to, da se lahko deset družin odloči za božično fotografiranje na ulicah praznično okrašenih mest v Ljubljani pa bo vsaka družina dobila drugačne fotografije. To pa zato ker je mesto živo. Mesto se vsak dan spreminja. Tudi družine so različne in vsaka si bo zaželela sprehoda po drugi ulici in po drugem delčku nepozabno okrašenega mesta. Tako bodo tudi pripetljaji na fotografiranju drugačni in s tem bodo drugačne tudi družinske fotografije.

bozicno-fotografiranje

Termini za božično fotografiranje na ulicah praznično okrašenih mest

Termine za božično fotografiranje na ulicah praznično okrašenih mest ne razpisujem v naprej. To delam le za božično fotografiranje v studiu. Ravno zato je tudi takšno fotografiranje malce bolj drago je pa vsekakor bolj zanimivo, posebno in prilagojeno vsaki družini posebej. Torej če se želite božično fotografirati v svojem mestu mi morate samo pisati in dogovorili se bomo za termin in ceno.