Najboljše poceni pametne ure

Pametne ure so danes vsepovsod in zelo hitro so spremenile svojo funkcijo iz posebnosti v nujnost. Pametne ure so v zadnjih letih postale zelo priljubljene naprave zato ni nič nenavadnega, da jih lahko sedaj opazite na skoraj vsaki roki. Nič čudnega, saj katera druga naprava pa vam omogoča telefoniranje, pošiljanje besedilnih sporočil, poslušanje glasbe in spremljanje srčnega utripa na zapestju?

Znane blagovne znamke pametnih ur, kot so Apple Watch, Galaxy Watch, Fitbit, Garmin in ostale, lahko rečemo, da so kar drage in si jih ne more privoščiti kar vsak. Na trgu pa je zato v porastu prodaja in izdelava ur, ki so funkcionalno še vedno zelo primerljive z znanimi znamkami ur, vendar pa se prodajajo po občutljivo nižji ceni. Našli smo cenovno ugodne in funkcijsko zelo napredne pametne ure podjetja Chameleon. Vse ure delujejo z vsemi pametnimi telefoni – tako iOS kot Android – in imajo odlične funkcije, kot so štetje korakov, kalorij, spanja in dejavnosti, zasloni na dotik, vodoodpornost, merilnik srčnega utripa, merilnik temperature in nekatere tudi vgrajen GPS sprejemnik. Chameleon pametne ure so tako primerne za splošne uporabnike, športnike in tudi tiste, ki imajo radi klasičen eleganten izgled pametne ure. Poleg tega pa imajo nekatere pametne ure znamke Chameleon tudi aplikacijo in meni v slovenskem jeziku. Na njihovi strani boste za pametno uro odšteli vse od pičlih 30 pa tja do 130€. Katera izmed njih je najboljša poceni pametna ura ocenite sami, saj je vse odvisno od tega, katere funkcionalnosti želite, da ima vaša pametna ura.

Mobilna tehnologija se premika zelo hitro in danes res živimo v zlati dobi. Za manj kot stoeverski bankovec lahko dobite toliko (aktivno spremljanje zdravja, obvestila na zapestju, GPS…), kot je bilo pred nekaj leti samo po sebi vredno več sto evrov! Katero pametno uro boste kupili, je odvisno od tega kaj si želite od pametne ure, koliko ste pripravljeni odšteti zanjo, ali prisegate na znane blagovne znamke ali pa vam je vseeno katere znamke je ura in vam je važno le to da deluje dobro.