INDOOR PAINTBALL – NOTRANJI PAINTBALL

Indoor Paintball oziroma notranji paintball, vam pri  Paintball Ljubljana nudi posebno doživetje v notranjih prostorih diskoteke Cvetličarna (Kranjčeva ulica 20, Ljubljana).

V notranjih prostorih vam za aktivnost indoor paintball nudijo poligon, ki je v dveh nadstropjih. V vsakem nadstropju vam ponudijo različne vrste ovir, taktik in iger.

Oba poligona sta predvsem varna in sicer na notranjem poligonu se uporabljajo nove indoor paintball kroglice (G-balls), ki pa so iz mehke pene, prav tako pa je poskrbljeno še za dodatno varnost in zaščito:

  • Maske
  • Kombinezoni
  • Body armor
  • Penaste kroglice (G-balls)

Njihov velik poudarek je na varni igri zato je potrebna med igro ves čas obvezna uporaba zaščitnih mask ter upoštevanje danih navodil.

indoor paintball
indoor paintball

PODROBNOSTI O AKTIVNOSTI INDOOR PAINTBALL

Ob prihodu vas bodo sprejeli prijazni, izurjeni in profesionalni animatorji, kjer bodo nudili prijetno in nepozabno doživetje, ter bodo prisotni med celotno aktivnostjo.

Pripravljeni pa so tudi vstopiti v igro, v kolikor je število igralcev v eni ekipi manjše kot v drugi ekipi in tako popestrijo dogajanje in doživetje tako na poligonu kot med samo aktivnostjo.

Pred pričetkom igre, vam bo animator predstavil pravila igre ter vse pomembne napotke za največjo varnost med samo igro.

Predstavijo vam tudi kako se ravna z opremo med samo aktivnostjo.

Ko so vsi seznanjeni z vsemi pomembnimi napotki in opremljeni se lahko igra prične.

Izbirajo lahko med različnimi igrami, ki jih nudi indoor paintball in sicer:

  • Team deathmatch (izločevanje ekip)
  • Capture the flag (zavzemajne zastavic)
  • Bomb planting (aktiviranje/deaktiviranje digitalne bombe)
  • Zavzemanje digitalne zastavice na sredini poligona

Za samo aktivnost se uporabljajo tako imenovani markerji.

Pri Paintball Ljubljana z aktivnostjo indoor paintball pa poskrbijo, da je igra še bolj doživeta zato vam prostor zatemnijo in po želji dodajo glasbo po vašem izboru.

indoor paintball oprema
indoor paintball oprema

ZAKAJ IZBRATI INDOOR PAINTBALL

Za razliko od zunanjega paintballa se pri notranjem paintballu, kot smo že v članku omenili se uporabljajo penaste kroglice (G-balls).

Te so iz mehke pene in ne razlivajo barve, kar pomeni da je vse skupaj bolj higienično in varno saj ni razlitja barve in zato je poligon bolj varen in ne drseč.

Te kroglice po »streljanju« ostanejo na tleh in jih lahko igralci poberejo in si z njimi napolnijo markerje, kar pomeni da imajo vsi na voljo neomejeno število strelov z temi kroglicami.

Indoor paintball je lahko tako taktična kot tudi družabna igra in jo lahko uporabimo na več načinov kot naprimer za praznovanje rojstnega dne, team building, fantovščina ali pa samo izbrana družba prijateljev in najbližnjih.

Igra ponuja adrenalinsko zabavo in nepozabno doživetje v izbranem krogu ljudi.

 

 

Viri: https://en.wikipedia.org/wiki/Paintball