Ideje za team building programe

Spodaj so opisane top 3 ideje za team building programe.

Glede na to, da se za organizacijo team building srečanj in seminarjev podjetij, zanima vedno več, ne samo največjih podjetij z veliko zaposlenimi, ampak tudi podjetja, ki so sestavljena iz manjših ekip in manjšega števila zaposlenih, smo na tem mestu predstavili ideje za team building programe, ki jih lahko koristijo tako velika kot tudi manjša podjetja.

Naj si gre za veliko ali manjše podjetje, na tem mestu boste našli nekaj super idej, ki jih lahko vključujejo vaši enodnevni izleti za zaposlene ali dvodnevni izleti.

Ideja 1 – Team building Ljubljana

Kdor se zanima za team building Ljubljana, se bo zagotovo navdušil nad idejo escape room Ljubljana. Osnovni koncept obiska escape rooma je v tem, da dobijo udeleženci cilj, da v eni uri uspejo pobegniti  iz sobe, če le lahko. Na poti do doseženega cilja jim stojijo različne ovire in miselni izzivi, udeleženci pa uspešno rešijo nalogo, če prej kot v eni uri zapustijo sobo. Nora in nepozabna dogodivščina in super zabava omogoča bežanje iz kar šestih različnh sob z različnimi izzivi. Štajerci bodo verjetno bliže sebi za team building izbrali escape room Maribor.

Ideja 2 – Rafting Bovec

Ideje za team building programeNaslednja team building ideja je tako imenovan rafting Bovec. Prijazen do začetnikov v raftingu, omogoča pa tudi drugačne možnosti, kot so npr. Canyoning, uporabo kajaka, rafting na Soči, raziskovanje narave, zipline, ogled jam, skydiving, panoramske izlete in paragliding v tandemu. V bližini raftinga na Soči je odličen piknik prostor, kjer se lahko postavijo šotori, prave adrenalinske avanture pa lahko popestrite tudi z drugimi idejami ali preprostim in mirnim počitkom ob Soči.

Ideja 3 – Kamniška Bistrica

Tretja odlična ideja za tim bilding je Kamniška Bistrica. Reka je izredno zanimiva, saj izvira kar na treh koncih, v njeni neposredni bližini pa se nahaja tudi vsem znana Velika Planina. Udeleženci team buildinga ob Kamniški Bistrici si lahko v miru ogledajo še spominski park, Plečnikov dvorec, slap Orglice, sostesko Predaselj ali pa šotorijo v kampu Alpe, ki se nahaja v neposredni bližini. Velika planina ponuja možnosti za enodnevne ali večdnevne izlete, tako pozimi kot poleti, cena organizacije team building pa bo seveda odvisna od velikosti skupine in pa aktivnosti, ki jih bo celotna organizacija dogodka, tudi vključevala.

Med pomembnejšimi dogodki v Ljubljani je tudi Odprta kuhna, ki je odlična priložnost, da podjetja svoje zaposlene peljejo na kulinarični dogodek, če se nahajajo v bližini Ljubljane. Odprta kuhna je dobila tudi naziv tržnica hrane, dogaja pa se vsak petek od sredine marca pa do oktobra. Na dogodku so predstavljene tako domače kot tudi tuje jedi, kulinarika na dogodka pa je predstavljena s strani domačih kuharskih mojstrov, turističnih kmetij in slovenskih gostiln. Veloten dogodek je popestren tudi z zabavnim programom in glasbenimi nastopi.

Predstavljene ideje za team building programe so že koristila podjetja kot so: Ugg Slovenija, Lidl, Nissan Slovenija, Renault Slovenija in številan druga, ki jih zanima učinkovita motivacija svojih zaposlenih.

Oznake besedila: Ideje za team building programe