RAZBURLJIVO PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE v Paintball Ljubljana

Obstaja določen dan v letu, ki se ga veseli vsak otrok, brez izjeme. To je rojstni dan. Vendar morda kakšnemu staršu ta dan ne predstavlja tolikšne zabave, saj je v skrbeh, kako bi otroku pripravil čim boljše praznovanje, hkrati pa da bi imeli s tem najmanj dela. Težko je tudi usklajevati želje otrok in staršev. Vendar vas lahko potolažimo, saj pri Paintball Ljubljana ponujamo najboljšo rešitev. Pri nas lahko vi in vaš otrok doživite razburljivo praznovanje rojstnega dne, ki bo vam in otroku ostalo v spominu še kar nekaj časa.

razburljivo praznovanje rojstnega dne
razburljivo praznovanje rojstnega dne

 

Vsak slavljenec si želi, da bi se vsi njegovi prijatelji, ki so povabljeni na zabavo, zabavali najmanj toliko, kot se on sam, ter da bi domov prišli zadovoljni, veseli in polni novih doživetij. Paintball Ljubljana vam omogoča vse to. Poskrbeli bomo, da si slavljenec izbere igro, ki mu bo najbolj pri srcu. Ponujamo namreč kar 5 različnih, in sicer:

  • Paintball za najstnike,
  • Paintball za otroke,
  • Laser Tag za otroke,
  • Indoor Laser Tag za otroke in
  • Nerf Fortnite.

 

ZAKAJ IZBRATI RAVNO PAINTBALL LJUBLJANA

Paintball Ljubljana se nahaja na čudoviti lokaciji, v glavnem mestu Slovenije. Odlikuje ga zelenje, narava in ravno pravšnja bližina mesta in avtobusne postaje. Paintball Ljubljana se ponaša z velikim zelenim poligonom, piknik prostori in možnostjo za shranjevanje hrane in pijače (v hladilniku). Obnovljeni poligon je razgiban, na voljo je veliko različnih pregrad in elementov, ki omogočajo možnost za skrivanje ali napad.

V primeru dežja lahko ekipa Painball Ljubljana poskrbi, da se zabava prestavi v notranje prostore, ki se nahajajo v klubu Cvetličarna. Tako se praznovanje zaradi nepredvidljivega vremena lahko nemoteno izvede.

 

 

KAKO POTEKA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE PRI PAINTBALL LJUBLJANA

 

Praznovanje rojstnodnevne zabave traja od 135 do 180 minut (odvisno od tega, ali izberete mini ali maxi paket) in se deli na dva dela. Prvi del se prične z ogrevanjem, nato sledi igra, v drugem delu pa sledi pogostitev. V prvem delu vsak program, ki si ga slavljenec predhodno izbere (paintball za najstnike ali otroke, Laser Tag, Nerf Fortnite), začnemo z ogrevanjem in razlago pravil, da je med igro vse jasno ter da ne pride do nepotrebnih zapletov. Udeleženci si lahko pripravijo tudi strategijo napada. Nato nadaljujemo z izbrano igro na poligonu.

Po končani igri bo za vas ekipa Paintball Ljubljana pripravila prostor za praznovanje rojstnega dne. Na tem mestu si lahko utrujeni in žejni borci odpočijejo, se okrepčajo in se pripravijo na nove podvige.

 

Upamo, da boste tudi sami prišli in praznovali z otrokom najboljši rojstni dan pri Paintball Ljubljana. Se že veselimo, da se vidimo in se pomerimo v igrah 😊