Domača sončna elektrarna za vsak objekt

Mislim, da ste že marsikje videli panele na strehi. To so paneli, ki proizvajajo elektriko preko sončnih celic. Lahko bi rekli domača sončna elektrarna, kar pomeni, da jo imate kar doma. Sonet Solar je ena vrsta elektrarne, ki vam jo naredijo kar na ključ v podjetju Panheat. Zakaj je ne bi imeli tudi vi doma? Ne bo več draženja električne energije, ne bodo več tako velike položnice. Mislim, da ima veliko plusov, če se za ta projekt odločite. Res, da vas stane kar veliko, ampak s subvencijo je veliko lažje in hitreje.

Panele, ki jih vidite na strehi ne poškodujejo vaše strehe. Prav tako ni nujno, da vam te panele strokovnjaki montirajo na streho. Skupaj se boste odločili, kje je najboljši prostor za te panele, tam kjer vas ne bodo ovirali. So zelo vzdržljivi na vremenske pojave, to pomeni, da jih toča ne more uničiti. Domača sončna elektrarna je lahko en velik plus za vas in vaše ogrevanje. Kar za dve tretjini se zmanjša račun za električno energijo. Sam projekt oziroma investicija pa se vam povrne v roku 10 let. Slišati je ogromno let, ampak seštevajte položnice in boste videli kam pridete. Monterji bodo poskrbeli za vse, tudi za samo vzdrževanje. Občasno čiščenje in kakšen reden pregled med letom je dovolj. Garancijo dobite od 10 do 15 let, sama življenjska doba elektrarne pa je tudi do 30 let.

Domača sončna elektrarna se zelo dopolnjuje tudi s ir paneli ali toplotno črpalko. Saj ta dva vira delujeta na električno energijo. Ne rabite skrbeti, da bo premalo sonca in ne bo dovolj elektrike za vaš dom. Ne boste ostali brez elektrike, saj je tako narejeno, da se takoj priklopite nazaj na svojega dobavitelja. Vse to vam bodo strokovnjaki razložili, saj vam ponujajo posvet, preden se odločite za elektrarno. Je primerna za majhne in velike objekte.